• 031 437 79 87
  • 0771 56 71 64

Fier de călcat cu aburi, 2000W , Victronic

  • Discount 17 %
  • Garanţie 12 luni
  • Stoc Epuizat
119,99 Lei   (-20 Lei) 9999 Lei
Cadou la Alegere Comenzi peste 200 Lei
Livrare Gratuită Comenzi peste 300 Lei

De la blugi la mătase dintr-o singură alunecare: calcă orice haină care se poate călca, de la blugi la mătase și de la bumbac la cașmir dintr-o singură alunecare; în orice ordine fără să reglezi temperatura.Talpa " Perfect Care Azur " oferă rezultate perfecte fără riscul de a distruge sau topi materialul . Călcarea hainelor este acum mai ușoară și mai rapidă.

Puternic 2000 W pentru încălzire rapidă și performanțe înalte.

100% sigur pe toate tipurile de materiale, chiar și pe cele mai delicate precum mătasea, cașmirul, lâna, poliesterul. Institute de testare independente au utilizat Perfect Care pe cele mai sensibile articole care pot fi călcate și au confirmat rezultate de calcare excelente.

100% ușor de utilizat, fără reglaje necesare. Acum poți călca toate articolele care pot fi călcate unul după altul, fără a fi nevoie sa aștepți sau să reglezi selectorul de temperatura.

Distribuie optimă a aburului

Datorită designului său inteligent, fierul de călcat permite o difuzie optimă a aburului pe întreaga suprafață a tălpii. Aburului este eliberat atât prin vârf, cât și prin mijlocul tălpii pentru rezultate optime și rapide.

Talpa anti-aderentă

Fierul de călcat este prevăzut cu o talpă netedă, cu o tehnologie avansată ce oferă rezultate excepționale de alunecare și non-aderență.

Rezervor de apă

Ușor de alimentat Acesta are o gură de alimentare de mari dimensiuni, special concepută pentru a adăuga apă cu ușurință.

Fierul de călcat Victronic cu aburi și talpă ceramică are un design modern, este ușor de utilizat și oferă rezultate excelente, ajutându-vă să economisiți timp. Aparatul dispune de caracteristici multiple cum ar fi: termostat reglabil, vapori puternici (turbo), funcție de pulverizare și calcare uscata, funcție de auto-curățare, jet puternic de abur, jet de abur în poziție verticală, cordon flexibil, protecție supra- încălzire, indicator luminos și funcție anti-scurgere.

Fier de călcat cu aburi, 2000W , Victronic Cod: VC2036
Specificaţii
  • Producător: Victronic
  • Capacitatea rezervorului: 0.270 l
  • Putere: 2000W

Preţul produsului include costul de 3,00 Lei aferent colectării, tratării şi eliminării DEEE.

Fotografiile de prezentare au caracter informativ şi pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard. De asemenea, pot exista diferenţe de nuanţe şi mărimi între fotografie şi realitate. Unele specificaţii tehnice sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate produsele şi promoţiile prezente în magazinul RAImag.ro sunt valabile în limita stocului disponibil.

Review-uri
  • 0.00 (0 review-uri)