• 031 437 79 87
  • 0771 56 71 64

Fier de călcat, talpă cu ceramică, 2200W

  • Discount 26 %
  • Produs în Stoc
189,99 Lei   (-50 Lei) 13999 Lei
Cadou la Alegere Comenzi peste 200 Lei
Livrare Gratuită Comenzi peste 300 Lei

De la blugi la mătase dintr-o singură alunecare Calcă orice haina care se poate calcă, de la blugi la mătase și de la bumbac la cașmir dintr-o singură alunecare; în orice ordine fără să reglezi temperatura. PerfectCare Azur oferă rezultate perfecte fără riscul de arsuri și lipire. Călcarea hainelor este acum mai ușoară și mai rapidă. 


Puternic 2200 W pentru încălzire rapidă şi performanţe înalte. 


100% sigur


100% sigur pe toate tipurile de materiale, chiar și pe cele mai delicate precum mătasea, casmirul, lână, poliesterul. Institute de testare independente au utilizat PerfectCare pe cele mai sensibile articole care pot fi călcate și au confirmat rezultate de călcare excelente.  


100% ușor de utilizat 


100% ușor de utilizat, fără reglaje necesare. Acum poți calcă toate articolele care pot fi călcate unul după altul, fără a fi nevoie să aștepți sau să reglezi selectorul de temperatura.  


Distribuție optimă a aburului 


Datorită designului sau inteligent, fierul de călcat permite o difuzie optimă a aburului pe întrega suprafață a tălpii. Aburului este eliberat atât prin vârf, cât și prin mijlocul tălpii pentru rezultate optime și rapide.


Talpa antiaderenta Fierul de călcat este prevăzut cu o talpa netedă, cu o tehnologie avansată ce oferă rezultate excepționale de alunecare și nonaderenta.


Rezervor de apă ușor de alimentat Acesta are o gură de alimentare de mari dimensiuni, special concepută pentru a adaugă apă cu ușurință.


Fierul de călcat Victronic cu aburi și talpa ceramică are un design modern, este ușor de utilizat și ofere rezultate excelente, ajutându-va să economisiți timp. Aparatul dispune de caracteristici multiple cum ar fi: termostat reglabil, vapori puternici (turbo), funcție de pulverizare și călcare uscată, funcție de auto-curățare, jet puternic de abur, jet de abur în poziție verticală, cordon flexibil, protecție supraîncălzire, indicator luminos și funcție anti-scurgere.


Alimentare: 220-240 V/50-60 Hz.


Putere: 2200 W.

Fier de călcat, talpă cu ceramică, 2200W Cod: VC3263
Specificaţii

Fotografiile de prezentare au caracter informativ şi pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard. De asemenea, pot exista diferenţe de nuanţe şi mărimi între fotografie şi realitate. Unele specificaţii tehnice sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate produsele şi promoţiile prezente în magazinul RAImag.ro sunt valabile în limita stocului disponibil.

Review-uri
  • 0.00 (0 review-uri)