• 031 437 79 87
  • 0771 56 71 64

Oală Aluminiu + Capac, 20x10cm, 2.7L, Taste of Home by Chef Sorin Bontea

  • Discount 29 %
  • Stoc Epuizat
169,99 Lei   (-50 Lei) 11999 Lei
Cadou la Alegere Comenzi peste 200 Lei
Livrare Gratuită Comenzi peste 300 Lei

Specificatii

• acoperire  interior: non-stick/antiaderent

• exterior: strat negru rezistent la temperaturi înalte

• baza potrivita pentru toate tipurile de plite, inclusiv plitele cu  inductie .                                                                      Produsele sunt realizate din aluminiu turnat cu acoperire antiaderenta, facând astfel ca produsul sa pastreze caldura o perioada mai mare de timp, reducând considerabil timpul de gatire cât  si consumul de energie.

 Înainte de prima utilizare, spalati vasele cu apa  si detergent lichid non-abraziv  si ungeti interiorul cu ulei. Nu supraîncalziti vasele atunci când sunt goale. Nu ardeti niciodata uleiul sau grasimea. Pentru a evita zgârierea învelisului antiaderent, recomandam folosirea ustensilelor de plastic sau lemn. Interiorul  si exteriorul vaselor se spala cu apa fierbinte, detergent lichid  si cu buretele de vase.

ATENTIE: În cazul folosirii masinii de spalat vase: anumiti detergenti pot contine agenti corozivi care pot deteriora învelisul vaselor care contin elemente de aluminiu!

 

Descriere

material: aluminiu turnat

grosime: 2-5mm

interior: non-stick

exterior: strat  negru

rezistenta la termperaturi inalte.

Baza  potrivita pentru toate tipurile de plite , incusiv Inductie 

Manare soft touch

Oală Aluminiu + Capac, 20x10cm, 2.7L, Taste of Home by Chef Sorin Bontea Cod: HR-RH-TG2320
Specificaţii

Fotografiile de prezentare au caracter informativ şi pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard. De asemenea, pot exista diferenţe de nuanţe şi mărimi între fotografie şi realitate. Unele specificaţii tehnice sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate produsele şi promoţiile prezente în magazinul RAImag.ro sunt valabile în limita stocului disponibil.

Review-uri
  • 0.00 (0 review-uri)