• 031 437 79 87
  • 0771 56 71 64

Oală sub presiune, 9l, Grunberg

  • Discount 25 %
  • Produs în Stoc
160,00 Lei   (-40.01 Lei) 11999 Lei
Cadou la Alegere Comenzi peste 200 Lei
Livrare Gratuită Comenzi peste 300 Lei

Oală sub presiune este din inox de calitate 18/10, încălzește rapid și fierbe în timp record alimente care în mod normal necesită fierbere îndelungată. Oală are baza triplă, încapsulata și este dotată cu 2 supape de siguranță.

Alimentele gătite în oală sub presiune își păstrează vitaminele și mineralele, mâncarea fiind mai gustoasă și mai sănătoasă. 

Se poate folosi pe orice tip de sursă de căldură, inclusiv pe plită cu inducție. Se poate spală în mașînă de spălat vase. 

Avantajele folosirii oalei sub presiune: Cel mai important avantaj este, cu siguranță,  economia de timp. Consumul de energie se reduce, deoarece pierderile de căldură sunt minime și coacerea se face la foc mic. De asemenea, oală sub presiune ajută în general la păstrarea diferitelor substanțe nutritive, iar pentru pregătirea alimentelor se folosesc cantități mai mici de grăsime și apă.  

Reguli pentru folosirea corectă a oalei sub presiune: Evitați să umpleți prea mult oală, pentru că alimentele să nu astupe vâlvă de siguranță. Încercați să nu depășiți 2/3 din capacitatea totală a oalei. Deschideți capacul oalei numai când șuieratul a dispărut, arătând că presiunea din interior e egală cu aceea din exterior, spălați bine oală, mai ales în zona garniturii, evitând să folosiți materiale abrazive sau care conțin clor. 

Detalii tehnice: 

·         Culoare: argintiu;

·         Capacitate: 9 l;

·         Material: inox;

·         Sursă de căldură: gaz, electric, vitroceramic,inducție ;

·         Formă:  rotund;

·         Tip mâner: fix din inox ;

·         Dimensiuni  22 x 25 cm

Se poate utiliza pe toate sursele de căldură, inclusiv pe plitele cu inducție.

Oală sub presiune, 9l, Grunberg Cod: GR2965
Specificaţii
  • Producător: Grunberg
  • Materialul Produsului: Inox

Fotografiile de prezentare au caracter informativ şi pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard. De asemenea, pot exista diferenţe de nuanţe şi mărimi între fotografie şi realitate. Unele specificaţii tehnice sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate produsele şi promoţiile prezente în magazinul RAImag.ro sunt valabile în limita stocului disponibil.

Review-uri
  • 0.00 (0 review-uri)