• 031 437 79 87
  • 0771 56 71 64

Pachet curatenie: Aspirator electric , 2 în 1 cu firtru HEPA, 800W și spray mop cu rezervă din microfibră GRI

  • Transport Gratuit
  • Discount 30 %
  • Produs în Stoc
469,99 Lei   (-140 Lei) 32999 Lei
Cadou la Alegere Comenzi peste 200 Lei
Livrare Gratuită Comenzi peste 300 Lei

Mopul cu lavetă din microfibre curată toate tipurile de suprafețe: gresie,faianță, ceramică, lemn, parchet laminat, marmură,piatră, vinil,linoleum etc.


**Pentru comandarea rezervelor de mop, puteți caută codul următor:    REZ469 .


Microfibra atrage și reține orice fel de murdărie: de la fire de par, la pete, pământ sau lichide. Mop cu pulverizare va permite furnizarea soluției de curățat prin mâner atât cât este necesar pentru un consum minim de detergent sau soluție de curățat.


Podeaua se usucă repede și nu rămân urme după curățare.


Controlul umezelii protejează toate tipurile de suprafețe, pulverizarea apei dozand o cantitate potrivită, astfel încât să alegeți dumneavoastră cât de umedă doriți să fie suprafață.


Dispune de mâner cu dimensiuni perfecte pentru susținere fără aplecare pentru a nu exercită discomfort asupra coloanei vertebrale atunci când ștergeți podelele sau când trebuie să ștergeți geamuril înalte greu de accesat.


Rezervele se prind cu ușurință de baza mopului prin intermediul sistemului de prindere al tălpii mopului ce dispune de niște pini de plastic ce se prind de partea albă a lavetei de microfibra.


Setul include o singură lavetă de microfibra, rezerve pot fi comandate separat.


ATENȚIE! Nu folosiți mopul pe lemn nefinisat, tratat cu ceară sau ulei, covoare sau suprafețe dure, nefinisate.


Dimensiuni:


Talpă: 40 x 14 x 2 cm

Lavetă:40 x 14 x 1 cm

Înălțimea mopului: 115 cm

Capacitatea rezervorului:360ml

Aspiratorul VICTRONIC cu filtru HEPA este ușor de utilizat datorită formei sale ergonomice și poate fi folosot pe toate tipurile de suprafețe (gresie, mochetă, covor, parchet, scări) cu o mobilitate mult mai mare față de vechiul aspirator.


Este ideal dacă sunteți alergic la praf sau alți factori alergeni.


Beneficiind de o tehnologie de ultima generație, acest produs poate fi de un real ajutor dacă aveți animale de companie.


Are un design modern și ergonomic fiind ușor de utilizat și de întreținut.


·     Alimentare: 220 V.


·     Putere: 800 W.


·     Voltaj nominal: 220-240 V.


·     Putere de aspirare: 200 W.


·     Frecvența nominală: 50 Hz.


·     Filtru HEPA: lavabil.


·     Clasa de protecție șoc electric: 2.


·     Nivel de zgomot:87Db

Pachet curatenie: Aspirator electric , 2 în 1 cu firtru HEPA, 800W și spray mop cu rezervă din microfibră GRI Cod: VC107 + GR469/GRI
Specificaţii

Fotografiile de prezentare au caracter informativ şi pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard. De asemenea, pot exista diferenţe de nuanţe şi mărimi între fotografie şi realitate. Unele specificaţii tehnice sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate produsele şi promoţiile prezente în magazinul RAImag.ro sunt valabile în limita stocului disponibil.

Review-uri
  • 0.00 (0 review-uri)