• 031 437 79 87
  • 0771 56 71 64

Pompa de sân electronică portabilă, U-Grow

  • Discount 29 %
  • Garanţie 12 luni
  • Disponibil la Comandă
419,99 Lei   (-120 Lei) 29999 Lei
Cadou la Alegere Comenzi peste 200 Lei
Livrare Gratuită Comenzi peste 300 Lei

- Produsul poate fi utilizat pentru stimularea lactației prin masaj și pentru extragerea laptelui.
- Puterea de sucțiune este reglabilă, astfel încât extragerea laptelui să poată fi realizată în mod confortabil, utilizează un model de sucțiune în două trepte, reproducând astfel un ritm cât mai apropiat de ritmul natural cu care bebelușul suge lapte.
- Pompa de sân este prevăzută cu o funcție de stimulare automată. Aceasta va activa primul nivel de stimulare odată cu pornirea pompei, apoi va trece la următoarele niveluri la fiecare 45 de secunde, până la nivelul 5 al funcției de stimulare. După ce funcția de stimulare ajunge la nivelul 5, pompa va activa automat modul de extragere la nivel minim.
- Funcția de stimulare poate fi reglată pe 5 niveluri. Dacă este necesar, utilizați cu regularitate funcția de stimulare a lactației. În cazul în care măriți viteza de stimulare, intensitatea acesteia va creste în consecință.
- Modul de extragere poate fi reglat pe 9 niveluri. Odată cu activarea fiecărui nivel superior, puterea de extragere va creste în consecință, iar extragerea va fi mai relaxată și mai viguroasă, timpul de extragere crescând și el.
- Ecranul LED vă oferă toate informațiile necesare utilizării.
- Pompa este prevăzută cu o baterie cu litiu reîncărcabilă. Dacă este încărcată complet, bateria poate susține funcționarea pompei timp de aproximativ două ore. - - Pompa este ușor de transportat și permite o utilizare facilă.
- Pompa poate fi acționată cu o singură mână, mama având libertate de mișcare în timpul extragerii laptelui.
- Pompa poată fi alimentată atât prin adaptorul de alimentare, cat și de la alte surse de alimentare cu USB, fiind foarte potrivită pentru utilizare în timpul călătoriilor. - Pompa este construită astfel încât să nu permită refularea.
- Pompa beneficiază de caracteristici care stimulează lactația.
- Construcția pompei permite utilizarea facilă a acesteia.
- Pompa are dimensiuni mici și, datorită tehnologiei de fabricație, are un aspect plăcut.
Pompa de sân electronică portabilă, U-Grow Cod: U003-EPBP
Specificaţii

Preţul produsului include costul de 1,00 Lei aferent colectării, tratării şi eliminării DEEE.

Fotografiile de prezentare au caracter informativ şi pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard. De asemenea, pot exista diferenţe de nuanţe şi mărimi între fotografie şi realitate. Unele specificaţii tehnice sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate produsele şi promoţiile prezente în magazinul RAImag.ro sunt valabile în limita stocului disponibil.

Review-uri
  • 0.00 (0 review-uri)