• 031 437 79 87
  • 0771 56 71 64

Set 12 piese , 6 vase din inox cu capace din sticlă, compatibile cu plită cu inducție

  • Discount 28 %
  • Produs în Stoc
399,99 Lei   (-110 Lei) 28999 Lei
Cadou la Alegere Comenzi peste 200 Lei
Livrare Gratuită Comenzi peste 300 Lei

Set 12 piese : 6 vase din inox cu capace din sticlă termorezi

Fabricate din inox 

Set oale 12 piese 

·       16cm, 1.6 l  cratiță cu capac sticlă

·       16cm, 1.6 l cratiță cu capac sticlă

·       18cm, 2.4 l cratiță cu capac sticlă

·       20cm, 3.2 l cratiță cu capac sticlă 

·       24cm, 5.8 l oală cu capac sticlă 

·       24cm, 3.6 l cratiță cu capac sticlă 

Utilizare și întreținere: 

Înainte de prima utilizare spălați oalele cu detergent pentru vase și apă caldă pentru a va asigura că nu au mai rămas reziduri din procesul de producție, uscați bine. Înainte de curățare asigurați-va că s-a răcit complet.Dacă introduceți oale sau tigăi încinse în apă , acestea se pot deforma . Oalele din oțel inoxidabil sunt create astfel încât să reziste în timp la petele de mâncare și decolorare ,atunci când sunt utilizate pentru a găti la foc mic. Pentru îndepărtarea petelor rezistente , insistați asupra acelei suprafețe utilizând un produs de curățare neabraziv .Acest set poate fi curățat și în mașînă de spălat vase, totuși pot rămâne pete de apă dacă vor fi uscate la o temperatura mare , de aceea va recomadam să le scoateți din mașină înainte de a începe procesul de uscare și să le uscați folosind un prosop de bucătărie .

Nu puneți capacul încins pe suprafețe foarte reci sau în apă rece. Schimbarea bruscă de temperatura poate provoca spargerea acestuia, lăsăți întotdeauna să se răcească înainte de a le curată.

Set 12 piese , 6 vase din inox cu capace din sticlă, compatibile cu plită cu inducție Cod: GR2451
Specificaţii

Fotografiile de prezentare au caracter informativ şi pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard. De asemenea, pot exista diferenţe de nuanţe şi mărimi între fotografie şi realitate. Unele specificaţii tehnice sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate produsele şi promoţiile prezente în magazinul RAImag.ro sunt valabile în limita stocului disponibil.

Review-uri
  • 0.00 (0 review-uri)