• 031 437 79 87
  • 0771 56 71 64

Set 12 piese: 6 vase din inox de înalta calitate, compatibile cu plită cu inducție, cu capace din sticlă

  • Transport Gratuit
  • Discount 30 %
  • Produs în Stoc
459,99 Lei   (-140 Lei) 31999 Lei
Cadou la Alegere Comenzi peste 200 Lei
Livrare Gratuită Comenzi peste 300 Lei

Set oale din inox, 12 piese: 6 vase fabricate din inox de înalta calitate, rezistente la uzură îndelungată, compatibile cu plită cu inducție  și 6 capace din sticlă termorezistentă.  


Baza vaselor din inox, este realizată din mai multe straturi din metal, încapsulate, astfel încât căldură se va distribui uniform pe toată suprafață bazei vasului, iar mâncarea nu se va arde.


Setul conține: 


Oală cu capac din sticlă, 16 cm, 1.60 l


Oală cu capac din sticlă, 18 cm, 2.40 l


Oală cu capac din sticlă, 20 cm, 3.20 l


Oală cu capac din sticlă, 22cm, 4.30 l 


Oală cu capac din sticlă, 24cm, 5.60 l  


Tigaie cu capac din sticlă, 24cm, 2.5 l


Utilizare și întreținere.


Înainte de prima utilizare spălați vasele cu detergent pentru vase și apă caldă pentru a va asigura că nu au mai rămas reziduri din procesul de fabricație, apoi uscați-le bine. Înainte de fiecare curățare asigurați-va că vasul sau capacul s-a răcit complet. Dacă introduceți oale sau tigăi încinse în apă rece, acestea se pot deforma. Aceste vase din oțel inoxidabil sunt fabricate astfel încât să reziste în timp la uzură, atunci când sunt utilizate pentru a găti la foc mic. Pentru îndepărtarea petelor rezistente, insistați asupra acelei suprafețe utilizând un produs de curățare neabraziv. Aceste vase se pot curată manual sau în mașînă de spălat vase, totuși pot rămâne pete de apă dacă vor fi uscate la o temperatura mare, de aceea va recomadam să le scoateți din mașină înainte de a începe procesul de uscare și să le uscați folosind un prosop de bucătărie sau o lavetă moale.  


Nu puneți capacul încins pe suprafețe foarte reci sau în apă rece. Schimbarea bruscă de temperatura poate provoca spargerea acestora, lăsăți-le întotdeauna să se răcească înainte de a le curată. 

Set 12 piese: 6 vase din inox de înalta calitate, compatibile cu plită cu inducție, cu capace din sticlă Cod: GR15041
Specificaţii

Fotografiile de prezentare au caracter informativ şi pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard. De asemenea, pot exista diferenţe de nuanţe şi mărimi între fotografie şi realitate. Unele specificaţii tehnice sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate produsele şi promoţiile prezente în magazinul RAImag.ro sunt valabile în limita stocului disponibil.

Review-uri
  • 0.00 (0 review-uri)