• 031 437 79 87
  • 0771 56 71 64

Storcător de fructe și legume Heinner, 1000 W, recipient suc 1 l, recipient pulpă 2 l, 2 viteze, tub de alimentare 75 mm, roșu

  • Transport Gratuit
  • Discount 25 %
  • Produs în Stoc
529,99 Lei   (-130 Lei) 39999 Lei
Cadou la Alegere Comenzi peste 200 Lei
Livrare Gratuită Comenzi peste 300 Lei

Putere 1000W


Bucură-te oricând de un suc de fructe proaspăt, natural, fără conservanți, aditivi alimentari sau coloranți. Storcătorul de fructe și legume Heinner XF-1000, cu motor putenic de 1000W, te ajută să extragi simplu și rapid sucul din fructe și legume și să îți asiguri sursă zilnică de vitamine și antioxidanți.

   

Recipiente pentru suc de 1L și pentru pulpă de 2L


Recipientul pentru suc cu o capacitate generoasă de 1L se va umple cu suc proaspăt de fructe sau legume pentru întreagă familie, iar pulpă va fi colectată într-un singur loc, în recipientul pentru pulpă, de 1.5L, ușor de curățat.

   

2 viteze pentru fructe moi și țări


Ai panou de control confortabil cu 2 trepte de viteză de procesare, pentru fructe și legume moi, respectiv pentru cele țări. Astfel, alimentele vor fi secționate mai ușor și mai rapid, în funcție de consistentă, iar motorul va fi solicitat mai puțîn, prelungind durata de viață a aparatului.

   

Tub de alimentare 75 mm


Tubul larg de alimentare îți permite să introduci în storcător fructe și legume de dimensiuni variate, întregi, fără a le mărunți în prealabil.

   

Sită din inox


Sită storcătorului este realizată din inox, care oferă confort în utilizare și rezistență în față trecerii timpului, pentru a scoate ce e mai bun din fructe și legume.

   

Protecție supraîncălzire


Protecție împotriva supraîncălzirii pentru o durata de viață îndelungată. Storcătorul de fructe Heinner este dotat cu protecție împotriva supraîncălzirii, care să-l țînă mereu în siguranță. Atunci când motorul se încălzește excesiv, după o folosire continuă, fără pauze, acesta se oprește automat. Puteți folosi produsul în siguranță în continuare după ce ajunge la temperatura optimă.

 

Storcător de fructe și legume Heinner, 1000 W, recipient suc 1 l, recipient pulpă 2 l, 2 viteze, tub de alimentare 75 mm, roșu Cod: XF-1000RD
Specificaţii

Fotografiile de prezentare au caracter informativ şi pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard. De asemenea, pot exista diferenţe de nuanţe şi mărimi între fotografie şi realitate. Unele specificaţii tehnice sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate produsele şi promoţiile prezente în magazinul RAImag.ro sunt valabile în limita stocului disponibil.

Review-uri
  • 0.00 (0 review-uri)